Leveransvillkor för Röda Kors butiken

Betalningssätt

I Finlands Röda Kors webbbutik kan du använda följande betalningsmedel via OP Checkout: internetbank, kreditkort, Mobile Pay och Collector fakturan till företag och organisationer. Du kan läsa OP Checkout betalningsvillkor på er webbsida. Tyvärr finns dem bara på finska. Observera att stark elektronisk identifiering är tillgänglig enligt gällande lag, och även i fakturalternativet måste personen som gör beställningen identifiera sig med sitt eget bank-ID, även om hen beställer produkter för ett företags eller enhets räkning.

Efter att du har bekräftat din beställning går det inte längre att ändra uppgifterna.

Leveransavgift

I webbutiken betalar du leveransavgift enligt vikten på din order. Leveransavgiften anges när du går till kassan och då kan du lägga till eller ta bort produkter ur din kundvagn.

Leveranstid

2-9 vardagar från beställning (behandlingstid 2-5 vardagar och leveranstid 1-4 vardagar).

Leveransmetod

Våra produkter levereras av Matkahuolto eller Posti. Du kan själv välja det leveranssätt som passar dig bäst.Du får också välja det serviceställe eller paketavhämtningsställe där du vill avhämta ditt paket. 

Särskilda villkor för elektroniska kort

När du köper elektroniska kort får du en separat orderbekräftelse samt ett kort i din egen e-post samtidigt som korten sändas till mottagarna. Om du har skickar kortet på ett schemalagt datum får du ditt eget exemplar samtidigt som de andra korten sändas. På så sätt kan du vara säker på att sändning av korten har lyckats.

Genom att köpa ett elektroniskt kort samtycker du till att noggrant fylla i nödvändig information. Om mottagarens e-postadress är felstavad ersätter vi inte kostnaden för att skicka det misslyckade kortet. Vi ansvarar inte om kortet går till mottagarens skräppostmapp eller karantän, eftersom detta helt beror på mottagarens e-postinställningar och vi inte kan påverka det.

Medlemsförmåner

Vår butik har säsongsbetonade erbjudanden för medlemmar i Röda Korset. Du hittar alltid de senaste medlemsfördelarna i den senaste tidningen Hjälpens Värld, som du får hemma som medlem. Du kan få tillgång till medlemsförmånen genom att ange medlemsförmånskoden i fältet i kundvagnen.

Mervärdesskatt

Till priserna på våra produkter innehåller mervärdesskatt 0, 10 eller 24 %. Leveransavgift innehåller alltid mervärdeskatt 24 %.

Garanti

I produktuppgifterna anges eventuell garantitid för en produkt. Bipacksedeln i paketet är då samtidigt ditt garantibevis.

Returrätt

Oanvända produkter har obegränsad returrätt i 14 dagar. Returen kan inte göras så att du inte alls hämtar paketet. Produkten måste returneras i sin förpackning med alla tillhörande delar intakta. Om du vill byta ut eller returnera produkten, fyll i noggrant formuläret som ingår i ditt paket och om du vill byta ut produkten, berätta vilken produkt du vill byta ut till. Eller om du vill returnera produkten, låt oss veta varför du inte var nöjd med ditt köp. Din feedback är viktig för oss!

Packa produkten försiktigt och leverera paketet till:

SPR/Logistiikkakeskus
myynti/asiakaspalautus
Kalkun kehätie 4
33330 Tampere

Vårt avtalsnummer för kundretur är: Matkahuolto 9512906 och Posti 601159.

Vi behandlar returer så snart som möjligt och i händelse av ett produktbyte skickar vi den nya produkten till dig utan fraktkostnad. I händelse av en retur kommer vi att inspektera produkten och fastställa dess återförsäljning. Vid behov kontaktar vi dig. När din återbetalning har behandlats returnerar vi pengarna till dig via OP Checkout. Som en allmän regel återbetalar vi inte fraktkostnader.

Kontaktuppgifter

myynti(at)rodakorset.fi
tfn 020 701 2211 må-fre kl. 8.30-15. Vid andra tillfällen kan du lämna ett meddelande så ringer vi dig tillbaka.

Produkter
Växla Nav